LoVe Words er flyttet ind i nye omgivelser

 

Efter nytår flyttede jeg og LoVe Words ind i et kontorfællesskab på havnen i Aarhus. Kontorfællesskabet hedder Kaospilot HIVE, og ligger i Filmbyen. Et ret så fedt sted – jeg er vild med alt det nye, der sker rundt omkring på havneområdet, så det er super fedt, at jeg har fået min daglige gang hernede.

Som navnet tilkendegiver, er det en del af Kaospiloterne, men udover at dele navn og ligge i samme bygning har kontorfællesskabet ikke som sådan noget med Kaospilot-skolen at gøre.

Kaospilot-skolen er en iværksætter- og lederskabsskole, der gerne vil hjælpe iværksættere på vej, og har startet Kaospilot HIVE for at skabe en forbindelse mellem de studerende og selvstændiges erhvervsliv.

 

Mange ressourcer under ét tag

Det er ikke blot et kontorfællesskab, men et projekt- og arbejdsfællesskab for selvstændige inden for det kreative erhverv.

Her er mange ressourcer under ét tag og udover, at alle har deres egen lille virksomhed og egne kunder, er fokus også på at arbejde sammen på tværs af virksomhederne og udnytte hinandens kompetencer og på den måde arbejde sammen om større projekter.

Her sidder to grafikere, en business-coach, en proceskonsulent, en animationstegner, en kommunikations- og brandingkonsulent, en kok og madblogger og nu også mig, en tekstforfatter og oversætter. Og så hører der også to vaskeægte prisvindende iværksætter-virksomheder hjemme her – Postevand, der sælger postevand på flaske og Abrella, der leverer låneparaplyer til blandt andet hele Aarhus.

 

Jeg glæder mig til at udforske, hvad fællesskabet kan bidrage til i min sprogbiks, og hvad jeg kan bidrage til i fællesskabet.

Har du lyst, kan du læse mere om Kaospilot HIVE her.

 

Vi har altid kaffe på kanden, så kom endelig forbi til en kop kaffe og en snak.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LoVe Words